Pictogram

Idag inhandlades fiskar. Ja, ni läste rätt: fiskar.
De är enna gullepluttar. De är blåa med vita läppar. Som läppstift! Det kallar jag fisk med flyt. Även fast fiskar inte ska flyta, det är tydligen ett dåligt tecken. Jävligt tur för dem att inte jag ska ta hand om dem sen!
I den där asroliga butiken finns det en tjock, lång, svart fisk med stora, gula glasögon vid namn Jürgen. Och nej, han har inte glasögon, utan det ser ut som om han har ögon av glas. Om man tittar från sidan ser man genom dem! Haha! Det står en lapp över akvariet där det tydligt står att man inte får ha någon kroppsdel över själva akvariet. Då blir du en kroppsdel fattigare på ett ögonlock (ögonblick)! Han är söt. Han ser ut som en hund.
På tal om förklarande lappar över saker, så har vi blivit lite trötta på våra grannar. De kan inte läsa lappen där det står att man ska platta ihop pappersförpackningarna över soptunnan i soprummet, så vi gjorde ett helt eget pictogram bara för dem!
"Pappersförpackningar kastas ihopplattade, för att vi ska få mer plats i soptunnan. För de som inte är läskunniga finns det ett förklarande pictogram. :)"

Såhär efteråt tänker jag att "för att vi ska få mer plats i soptunnan..." kan tolkas fel av den som vill. Vi bor faktiskt inte i soptunnan, folks!
/ Gabbi

Smaskens med flaskens

Johanna ringde mig igår från Grekland. Jäklar den lyckosten alltså! Men jag tänker inte berätta det hon berättade för mig, för det skall hon få göra själv. Jag tjatade lite på henne att lägga ut bilder här, så det kanske dyker upp något smaskigt här under veckan.
På tal om smaskigt har jag fått ta över världens loppisfynd! ca 18 glasflaskor i olika storlekar och mönster. En är till exempel formad som någon slags spansk indian. Om det nu finns spanska indianer det vill säga. Antagligen inte. MEN, iallafall så är det formad som en person med en rolig mössa/hatt och ett najs smajl, som jag säger på min absolut finaste svengelska! Till och med tänderna är definierade. Och jag skulle inte veta att den var spansk om det inte stod på spanska i botten. Såklart.
Min kära mormor hade hittat en ballongformad, handblåst glasflaska från förra sekelskiftet också. En sådan vacker man hade på sängbordet med vatten i. Kärlek.
Och mina älskade kattflaskor till vänster. har 3 stycken nu!

(Ja, jag vet. Ultranörd)

/ Gabbi

Tant Gabrielle

Det är väl självklart att man ska sitta i en gungstol framför vedspisen när det är ruggigt utomhus. Särskilt när man är hälften tant, som jag. Och jag som inte tog med lånbyxor hit. Eftersom det skall man inte ha på sommaren, enligt mig! Fast då finns det ju vissa dagar då det är ca 10 grader utomhus också, särskilt runt de Småländska höglandstrakterna. Till exempel när jag skulle plocka feta blåbär här igår, så blåste det något otroligt kallt. Det varmaste jag kunde hitta var förstås den alldeles för stora fleecetröjan med konstigt mönster på och knalliga färger. Tur att jag är långt in i urskogen då, där ingen kan se mig. Förutom älgarna förstås. Fast nu tänkte jag återgå till att gotta mig i värmen vid vedspisen. Mamma tröck nyligen in ett alldeles för stort vedträ där, så det lär väl brinna ett bra tag till. Så att jag kan sitta i min gungstoooooool. / Gabbi

Grattis Pappi! <3

Idag fyller min gamla pappa hela 50 år! Så nu går det bara neråt för honom! Elelr borde man säga uppåt? Fast uppåt går det ju för alla, med åldern menar jag. Men jag säger att det går neråt för honom! Eftersom han blir gammal och då blir man kortare och kortare, mindre hår, mindre färg i håret, miondre allt lixom! Förutom en sak! Rynkor! Det blir det bara mer och mer av med åldern!
Skönt att man är ung och pigg!
På söndag åker jag till grekland och jag har shoppat jättemycket så jag ska ha lite bättre kläder att ha på mig! :D
Jag längtar så mycket! När jag kommer hem ska jag lägga in massa bilder! Men det finns internet på hotellet så jag kanske skriver nån gång! :)

/Jojjo

Säg till om jag stör...


"Säg till om jag stör
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen."

Eeva Kilpi


Den här lilla dikten hittade jag i en bok för ett tag sedan. Den är också en sån som får dig att skratta och gråta på samma gång. Just det där "välkommen" på slutet gör mig lite full i skratt.

/Gabbi

Silvergruvan

Idag var det 2 grader kallt. Jag var tvungen att ha jeans på mig, och en fleece. Men herregud, människa, vart befinner du dig? frågar du då. Jo, jag befinner mig hemma just nu! Men här är det inte 2 grader, här är det snarare 22.

Jag har klättrat runt i en silvergruva! Jag fick ha en väldigt lustig hjälm på mig, en såndär "arbetarhjälm" som man har för att inte få stenbumlingar i huvudet. Men om, bara om, man skulle få en stenbumling i huvudet skulle självklart inte den lilla märkliga hjälmen hjälpa särskilt mycket. Man har den bara för syns skull. :)
Men en viss person tyckte det var jättekul att kasta småsten på min hjälm. Då svarade jag med en salva av grus. Så det så.

Vi var nere på ca 155 meters djup, och det var lite häftigt. Jag var nog bara på 60 meter förra gången. Den lustigaste salen i gruvan var dock bröllopssviten! Den var riktigt cool. Fast det var inte cool som i kall, utan den var uppvärmd, såklart! Det var silvertema på möblerna. Det var fint. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att spendera en bröllpsnatt där! Ensamma i en grotta. Det du.




Fast när jag var där var det en mycket coolare lampa. Den var i silver. Otippat va?

/ Gabbi


Äntligen!

Inatt sov Gabbi hos mig :D
Det var kul, vi plockade blåbär och blev ihjhälbitna av myggor. Jag har varit så upptagen så har inte skrivit något här. Men jag lovade Gabbi att skriva minst ett inlägg idag så hon sittert säkert och väntar ^^

Om en vecka vid den här tiden kommer jag sitta på planet på väg till grekland. Fan vad jag längtar! :D
Kommer sakna alla kaninerna. MEn herregud vad kul jag kommer ha! I morgon ska jag ner till stan och köpa lite grejer inför resan och sen hela den här veckan ska jag mysa extra mycket med kaninerna så att dom vet att jag älskar dom och tänker på dom!

/Jojjo

"Jag är hemma nu!"

När jag kommer hit till Johanna så känns det väldigt konstigt att plinga på ytterdörren så att de kan öppna åt mig. Det skulle kännas tusen gånger naturligare att slänga upp dörren och vråla något i stil med: "Jag är hemma nu!". Men idag plingade jag på, för säkerhets skull. Man vet ju aldrig vad som gömmer sig bakom den dörren. Imorse när jag tittade ut över ån så dök en märklig måste ha-känsla upp i min skalle. Jag kände att jag genast måste få äta kokostoppar. På direkten! Så vi fick åka och handla just det. Sen fick jag ett underligt sug efter en stor, fet chokladkaka också. Som tur är är det ju godisdagen idag. Fast det är det väl varje dag, om sanningen ska fram. När jag kom hem proppade jag i mig 2 stora kokostoppar, men lade märke till att det inte fanns någon kexbotten. Sjabbigt värre! Men chokladbotten fick duga. För tillfället. Det är taskigt att det bara finns kexbotten i chokladtopparna! Det här är något som kan orsaka träligt humör hos mig. Det gör alla i-landsproblem! Men iallafall, väl här hos Jojjo. Här är vi inne på kanin i fokus! Det gör hon, inte jag. Jag blev helt paff när jag just upptäckte att det till och med fanns ifokus ifokus. Vilken trevlig hobby! :) Men nu skall jag återgå till att klia mig under örsnibben, som ger ifrån sig ett sånt där trevligt raspande ljud som Jojjo ju gillar så mycket! Ha det gott, och Tjock Kyss! / Gabbi

Märkligt och ovanligt bra!

Plötsligt fick jag ett enormt sug att bara gå in här och skriva på. Om vad som helst. Allt funkar.

Det hände något mycket ovanligt och märkligt den här morgonen när jag var ute och gick. Jag gick på grusvägen, och tittade ner i någon sekund. Då märker jag att det hoppade en pytteliten, svart sak i storlek med min lillfingernagel i gruset. En hoppande sten!, tänkte jag otroligt nog först, men sedan tog jag en närmare titt. Och vad var det som studsade där? Jo, det skall jag berätta! En liten grodbebis! Jag blev helt till mig. Men sedan började jag oroa mig för att jag kanske klivit ihäl grodans brorsa eller syster innan jag tittat ner i gruset. Hemska tanke! Den ville iallafall inte hoppa upp i min jättelika hand. Jag fortsatte gå, och där kom en till. Ca 2 meter ifrån fanns det 10 till! Jag måste ha sett rätt underhållande ut där jag tassade fram på tå mellan de små grodisarna. Det tog ett bra tag innan jag kunde återuppta min vanliga takt igen, i vanlig gång dock.

Jag tyckte de där grodbebisarna var oerhört söta. Något som hände idag, som också var oerhört sött och fint och gulligt, hände down town. Jag hade min perisko-färgade klänning med vitt blommigt mönster på, när en tant med rullator och gullig blommig kjol kommer runt hörnet och säger tydligt och glatt: "Men vilken fin klänning!" Jag tackar så mycket, och ler lite fint mot henne sådär. Jag blir så jäkla glad va sådant bara! Och när jag tackat, då avslutar hon med att storle och blinka med ena ögat åt mig för att sedan dra vidare med rullatorn mot centrum. Det kallar jag lagom coolt! Klart jag blev glad. Hade ett leende i fejset hela dagen efteråt. Sicken tant alltså, sicken tant! Fet tumme upp!

Men om jag nu ska upp och hälsa på grodbebisarna imorgon, så måste jag stänga ögonlocken snart. Inte nödvändigtvis sova!



/ Gabbi





Finfint

Ännu en underbart fin dag med Milowich. Mitt humör gick från botten till toppen!

Vi cyklade som vanligt till badplatsen som vi brukar cykla till. Vi badade först ca 2 timmar, solade, sen badade vi igen. Som vanligt. Men det är något som gör det hela så oerhört mysigt! Jag är sådär nöjd och glad. Det är såhär det ska vara.

Sen stannade jag hos henne ovanligt länge, vi kollade på filmen hon är helt galen i (som hon förövrigt är i alla sina favoritfilmer, som är många!). Den heter "Down with love", och jag gillar den också mycket. Men jag har fortfarande min topp-3-lista. Hihi.





Gårdagen spenderades i en väldigt sval och skön biosalong med min Anna-banana. Och det var inte heller helt fel. Det var tvärtom, helt rätt! Hon pratade och frågade saker under hela filmens gång, så jag lyssnade antagligen mer på henne än på de på duken! Men det har jag 0 problem med, sörrni. Det blev lite trevligare så, faktiskt!






Hon var väldigt intresserad av min hatt! Som hon alltid blir när jag har annorlunda saker på mig. Som jag ju så ofta har.

/ Gabbi

Kanin på rymmen!

Hejsan!
Här sitter jag i värmen. Jag har av någon anledning blivit jätteförkyld igen, precis som förra måndagen!
Jag fattar inte hur, det är ju inte direkt så att det är kallt ute...
Var på kaninutställning i lördags, det var därför jag inte bloggade! Jag är besviken, Rutan fick 93p med kommentarerna: Ngt Rund, Ojämn holländarteckning. Och dessutom fick hon bara 9/10 på huvudets teckning och färg, hon som har så snyggt huvud.
Men det bästa med utställningen var att jag fick hem en ny kanin! Norrgårdens Hilda heter hon och hon är supersäll! Fin är hon också för den delen. Ska ställa ut henne i oktober. :P
Nu tänkte jag berätta en liten rolig sak som hände i morse.
Runt klockan 7 (ja, jag var vaken då!) när mamma skulle ut och hämta posten så möttes hon av något som förvånade henne enormt! På bänken mellan tre burar ligger älskade lilla Pär helt avslappnad och solar sig! Han tyckte säkert det var jättetrevligt att ligga i mitten av en massa honor! Mamma skyndade sig att ta upp honom i famnen och sprang in och ropade "Lille Pär var ute på rymmen! Han låg på bänken!". Jag kutade upp och fick se Pär i mammas famn!
Nu väntar jag på att mormor och morfar +min syrras barn ska komma så vi kan åka och bada! Det är VAAARMT ute! Stackars mina små ninisar!

/Jojjo


Malmö + Köpenhamn

Jag har funderat lite på att övertala pappis eller mammis att flytta till Malmö. Det verkar vara en stad som passar mig utmärkt. Fast jag skulle bli så enormt ensam, och ännu mer osocial för den delen. Inte för att man inte kan lära känna nya människor, för det kan man ju självklart. Men mina kära vänner här skulle saknas enormt mycket. Det skulle kännas rejält i hjärtat. Och så vet jag ju redan svaret: nej.

Men iallafall, Malmö och Köpenhamn var väldigt mysigt! Bara tanken av att kunna ta tåget över sådär till grannlandets huvudstad gör mig galen. Det är ju skitsmart fast jag inte förstår ett skit av vad de säger. Men det har sin charm!

Vi hann knappt vara i Malmö innan vi tog tåget över havet. Värmen var outhärdlig och inne på tåget var det inte trevligare. Väl där möttes jag av alla människor inne på tågstationen. Oh la la. Det var inte få! Av någon konstig anledning verkar Köpenhamn vara en mycket storstadigare stad än Stockholm. Det kändes lite som en blandning av Budapest och New York med en liten touch av Stockholm! Men vilken fantasktisk blandning. Mindre fantastiskt var Ströget. ALLA DESSA MÄNNISKOR I DEN VÄRMEN. Jag fick lite smått ångest sådär. Det kom en tjej fram och frågade om jag ville vara med i en reklam, men jag fattade inte vad hon sade så jag tackade nej! Det var när vi kom in på lite bakgator som man kunde ta sig tid att njuta av omgivningarna. Som jag ju gillar.

Och här kommer mina bilder:



















Don't question the fat "gabrielleS". Det är min idé!

/ Gabbi


Worst case scenario

Jag är lite ledsen i ögat nu, som en vän till mig brukar säga. Jag missar precis en improviserad teaterföreställning vid namn "Det här är ditt liv" med världens bästa Emil Jensen.. Det här händer ju i Malmö. I Skåne. Där jag var just denna helg. Men självklart måste vi åka hem just idag, söndag, när de hela händer. Jag hade ju världens chans liksom. Men nu är det ju inte bara jag i resesällskapet, så jag har inte så mycket att säga till om, så att säga. Det är bara några minuter kvar nu, och jag är praktiskt taget hemma. Buhu...ögat är extra ledset. När jag kommer hem ska jag berätta om min vistelse i Malmö, och Köpenhamn såklart. Många bra gatumusikanter där, by the way. Och sen ska jag tycka synd om mig själv hela kvällen. Hoppas ni inte har det lika träligt som jag har det! / Gabbi P.S Nu har det börjat. Snyft. D.S

Brandlarm, Yiha!

Det måste vara meningen att jag inte ska blogga idag. Fast jag har så mycket att berätta!

Nyss när jag skulle börja skriva här så ringer telefonen här på hotellrummet. Jag lyssnar på musik och ber M & M svara. De säger att vi ska gå ut, för att personen som ringde sade det. Efter ca 15 sekunder kommer Sara som ett skott, panikslagen till max, och säger åt oss att komma på direkten. Jag hinner grabba iPhonen (viktigt sörrni!), skorna men inte nyckeln. Det springer runt människor i korridorerna i underkläder och badkläder, och helt normala kläder för den delen. Väl utanför, barfota och fin, kommer räddningstjänsten i full fart och rusar in i byggnaden.

Och vad var orsaken då? Vad hade hänt? Jo, det skall jag berätta minsann, BASTUN VAR ÖVERHETTAD. :)

Det var orsaken till att jag skakade som en idiot. Fast tur iallafall att vi har en blixtsnabb Sara som kommer till undsättning! Och by the way, så tillhörde rösten i telefonen till min lille pappa. Fast det fick vi veta senare dock...

Men det var absolut inte detta jag skulle blogga om. Jag har varit i Stenshuvud Nationalpark idag! Ibland önskar jag att jag kunde ta med mig bokskogarna hem. Och HAVET. Havet kan bo i en ask i mitt rum, så jag kan ha det hos mig när jag behöver det. För vad är vackrare än havet, eller doftar godare?


Lilla jag vid det inte så lilla trädet. Och ja, jag är en trädkramare!

/ Gabbi



Tillbaka

Hejsan Svejsan!
Nu är jag tillbaka och pigg som en lärka eller vad man nu säger!
Just nu sitter jag och uppdaterar min hemsida :D Nya bilder på kaninerna osv..
I alla fall. Det är riktigt fint väder ute, synd bara att det ska vara så sukt varmt så man kanppt kan andas ^^
På lördag ska jag på utställning så jag bloggar när jag kommer hem. Jag längtar såå mycket för jag ska ställa ut Rutan för första gången och hon är ju såå snygg så jag är otroligt nyfiken på vad hon får!
Igår lagade jag mat till hela familjen och mamma blev jätteglad, så det får jag göra igen nån annan gång.
Nu ska jag fortsätta med hemsidan.

/Jojjo

Mördarmåsar och saknad

Som ni kanska märkt så har det varit rätt så tomt på Jojjo-inlägg de senaste dagarna. Hon känner sig krasslig och har därför inte synts så mycket här. Vi hoppas att hon kommer tillbaka snart, för vi saknar ju henne. Jag gör det! Men ni har ju fått vila era ögon på min underbara text ett tag, och ni kanske står ut ett tag till. Vem vet? Inte jag. Här kommer dagens historia: Gabbi har varit i gottegris-Gränna. Och åkt vidare till Visingsö. Väl i Gränna så kom vissa mindre angenäma minnen tillbaka från när jag var mindre. Vi skulle ta en rast i Gränna och kolla på när de gjorde polkagrisar. Men Syster min hade tryckt i sig ett helt paket brago-kex och spydde på parkeringen. :) Men iallafall... Idag hände inte det. Vi köpte på oss ett lager polkagodis och jag fotograferade de fina gamla husen samtidigt som jag försökte äta en klubba. Det gick! Men det blev inte så roliga bilder då alla turister (som absolut inte inkluderar mig inte) fyllde gatorna som kossorna next door samlas runt hö. Vart man än vände sig var det folk som gick in i kameraväskan jag hade på armen! Det var quite irriterande, jao. Senare på Visingsö när vi skulle äta, så anföll något helt annat från höjderna: the mördar-skrattmåsarna! De skrek efter köttstycken. Vi var allvarligt tvugna att byta bord, höhö! Och sedan, bara för att jag hade tjatat så mycket, så åkte vi häst o vagn runt ön också! Så jag är nöjd nu. Nöjd och trött. / Gabbi

Häx...or?

Att se den helrosa solnedgången från en gammaldags glasveranda långt in i skogarna i Småland slår det mesta. En ljuslykta står tänd på bordet här vid mig. Och lite fika på det...mums! Tidigare Idag har jag varit häxa tillsammans med Sara ute i skogen! Du kanske undrar varför, och det är rätt kul. Vi skulle hitta pinnar till våra traditionella vandringsstavar. Precis nere vid sjön hittade vi 2 perfekta grenar, med många mindre grenar på. När vi släpade hem dem så skämtade hon om att vi var häxor på väg till Blåkulla (även fast det är helt fel tid på året, ja). Jag garvade förstås åtndet och bad henne sätta sig på kvasten och se galen ut. Samma sak gjorde jag, och vilka bilder de blev! Nu bloggar jag tyvärr från min iPhone och kan inte lägga up bilder, men de kommer, de kommer... Sånt kan man ju bara inte missa. Och på tal om missa så missar jag snart bokstäverna på skärmen, p.g.a trötthet. Sov enna gött nu. / Gabbi

Kossor, bromsar och dialekter

Om det är någonting jag irriterar mig på just nu så är det alla JÄKLA bromsar! De river fan bort stora köttstycken från oss här. Aj? Aj! Och förresten, så är jag här nu. Längst in i skogen, där stigarna tar slut. På andra sidan grusvägen bor våra grannar, kossorna! De är otroligt gölliga. Jag har till och med adopterat en! Hon (eller han, för det är en kalv) heter Gabrielle! Fast det blir desto svårare att ta hem lilla kossan... Och det här huset har jag praktiskt taget vuxit upp i. När jag var liten kunde jag faktiskt prata småländska! Men nu låter det bara patetiskt, om jag skulle försöka. Småländska är lite roligt faktiskt. Det låter som om de försöker prata skånska, men inte riktigt får fram det där r:et. Det blir lite lamt och rullande istället! Men jag har absolut ingenting emot det. Småländska ger mig bara bra minnen. Och jag ska inte sitta och kritisera småländskan när min egen dialekt låter så trälig och eländig. Gnälligt, framför allt. Så vad ska man göra? Jag får väl ta och jobba fram småländskan igen. Det är minsann det ända rätta! / Gabbi

God kväll

Rtalalala!

Och det där skulle egentligen stavats "Tralala" men så går det inte till på mitt sätt!

I'm terribly excited inför imorgon. Då skall jag nämligen på en liten mini-Sverige-semester söderut! Som jag har längtat. Om det är någonting jag är galet förälskad i så är det Skåne. Många tycker det är kul att åka norrut o se fjällen och allt som är typiskt up there. Men jag lutar åt andra hållet - som vanligt då. Alla extremt mysiga små hus längs de små kullerstensgatorna med stora blommande klängväxter på väggarna. Alla öppna fält och bara lövträd! Jag älskar lövträd. Och de vita sandstränderna vid havet är ju inte helt fel heller. Men det bästa av allt är: SKÅNSKAN. Tro det eller ej, men skånska är, enligt mig, enormt mysigt att höra på.



Fast nu skulle vi tydligen bara vara på Österlen en dag. Bläk.

Jaja! Jag ska inte klaga. Det är ju iallafall sommartider, hej hej, sommartider. Jag kommer ihåg förra sommaren då jag skulle söka efter en låt på spotify, men bara hittade den inte. Jag lyssnade på många alternativ. Och konstigt nog, så gillade jag en av dem som jag aldrig ens hört talas om förut. Den musiken blev typisk sommaren 2009-musik. Och nu när jag glömt bort det under vintern och hittade det igen så blev jag mer än glad! Det här är bara en av låtarna, men den är undrbart söt. Det räcker inte med att musiken ska vara fantastisk, det är även musikvideon till. Gulligull!




/ Gabbi

Grillkväll

Idag har jag gjort ingenting. Tänkte fortsätta med det imorgon för det var så himlans skönt. Förutom att det förhoppningsvis kommer en familj och kollar på kaninungar och mamma och pappa åker iväg och kommer hem mitt i natten. Läskigt att vara ensam hemma, men jag hoppas Fredrik och Heidi kommer hem!

Nu har mormor och morfar och syster med barn varit här och haft grillkväll. Jättemysigt! Jag har ätit smultron, hallon och jordgubbar.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva, förutom att jag börjar bli väääldigt kissnödig, så nu tänker jag sluta skriva!

/Jojjo

Lycka

Jag måste bara fråga, visst är det lite skönt att bara göra ingenting ibland?

Förut kunde jag gå fram och tillbaka i köket (som förövrigt inte är så stort) i 5-10 minuter utan att tröttna. Huvudet är liksom tomt när jag gör så. Antagligen gör jag så för att komma på något att göra, men det lyckas förstås inte om huvudet är tömt på tankar om saker man kan göra. Men en sak är dock positivt med detta - jag blir ju sysselsatt!

Jag har mest suttit och spelat musik hela dagen. Inte lyssnat på, utan spelat själv. På mitt fina piano som är lite nyinflyttat i mitt rum för tillfället. Eller piano kan jag inte riktigt kalla det, det lutar mer åt synth-hållet. Men iallafall. Den kan iallafall låta som ett piano! Inte lika mjuka toner, men det funkar åt mig. Vad är mer lyckligt än lyckan att kunna spela en av sina favoritlåtar helt självlärd med ackord + proffsiga melodier till? Ingenting. Ingenting har slagit det än, iallafall. Lycka...


Det här är bara så skrattretande så det är inte sant! Jag sökte en bild på google, jag sökte på "glädje" för att det skulle passa inlägget så fint. Och vad kom upp? Den här serien. Den fick att storböla samtidigt som den fick mig att skratta som en idiot. Som jag förövrigt är. Det är vi alla. Men mest jag.



/ Gabbi


RSS 2.0